VIP SZÁLLÍTÁS ÉS SOFŐRSZOLGÁLAT - kallosec.hu

ProKálló-Sec
Garantáljuk a biztonságot, minden élethelyzetben!
Tartalomhoz ugrás
P R O K Á L L Ó - S E C
S E C U R I T Y  C O M P A N Y
VIP SZÁLLÍTÁS, SOFŐRSZOLGÁLAT, SZEMÉLYKÍSÉRÉS

VIP SZÁLLÍTÁS ÉS SOFŐRSZOLGÁLAT

Prémium-luxus gépjármű parkkal és tapasztalt, megbízható sofőrökkel tesszük kényelmesebbé és biztonságosabbá utazását! Sofőrszolgálatunk a nap 24 órájában áll rendelkezésére, hogy a biztonságos és kényelmes utazás mellett, akár személyikísérést biztosítson az Ön és kollégái vagy üzleti partnerei részére! A VIP sofőrszolgálatunk igénybevétele előtt minden esetben felmérjük Megbízóink egyéni igényeit és ennek megfelelően rendeljük hozzá a célra leginkább megfelelő gépjárművet, valamint személyzetet. Megvizsgáljuk a tervezett útvonalat, a fennálló fenyegetettségeket és meghatározzuk a biztonságos és kényelmes útitervet! A VIP sofőrszolgálat teljesítése elegáns formaruhában történik.
Emelje a rendezvény színvonalát sofőrszolgálat igénybevételével! Tegye emlékezetessé az esküvőt, legénybúcsút, szülinapi partit vagy céges összejöveteleket. Gondoskodjon a vendégek biztonságos, kényelmes hazajutásáról. Nagy létszámú rendezvény esetén mikrobuszt, kihelyezett diszpécser autót biztosítunk. Igény esetén személyvédelmet biztosítunk!
Sofőr, sofőrök biztosítása rövidebb-hosszabb távra. Amennyiben Ön vagy cége rendelkezik saját gépjárművel, de a hosszabb utazási idő alatt inkább a megbeszélésére, tárgyalására kíván koncentrálni, vagy csak nem kíván vezetni, pihenni szeretne az úton, hívja szolgálatunkat.
P R O K Á L L Ó - S E C
TELEFON: +36 52 955 212 / +36 30 515 8092 / E-mail: info@kallosec.hu
S E C U R I T Y C O M P A N Y
Vissza a tartalomhoz